Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
24. april kl. 10:51

Skader på Samuelsbergveien - redusert fremkommelighet.

På grunn av skader på veien som følge av snøsmelting og utvasking, vil det være redusert fremkommelighet langs Samuelsbergveien i Manndalen i uke 17 og 18.

 

Les mer clear
Foralle

Resultater spørreundersøkelse fysisk aktivitet

5-10. trinn, Kåfjord

I forbindelse med utarbeidelsen av ny kommunedelplan for idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv, ble elever i 5-10. trinn på alle de 3 skolene i Kåfjord stilt noen spørsmål om fysisk aktivitet. Totalt 78 svar kom inn, fordelt på alle de 3 skolene. Videre følger en oppsummering av undersøkelsens hovedfunn: 

Søk Statskogmillionen- søknadsfrist 30. april

230 aktiviteter og tiltak landet rundt har så langt fått støtte gjennom Statskogmillionen. Nå har dere mulighet til å søke på ny innen 30. april. 

I april tas det i mot nye søknader fra organisasjoner som trenger noen kroner i støtte for å bygge friluftsliv og bruk av norsk natur – og dermed gi et bidrag til bedre folkehelse. Man kan søke om kr. 10 000,‐ eller 5 000,‐.


Søknadsvinduet er åpent ut april.
Allerede i mai behandles alle søknader. Juryen består av fagsjef for friluftsliv, kommunikasjonssjef og regionsjefen i området.

Vurder om dette er aktuelt for dere, og gi gjerne beskjed til de du kjenner som burde søke. For ordens skyld:
1. man må søke elektronisk, men de har gjort det så enkelt som mulig for søkerne
2. det er fullt mulig å søke selv om man er usikker på om aktiviteten/prosjektet faller innenfor ”kriteriene”
3. man kan søke igjen selv om man tidligere ikke nådde opp
4. samme søker kan søke til flere aktiviteter

Her er direkte lenke til nettsiden for Statskogmillionen, hvor du også finner lenke til søknadsskjemaet: http://www.statskog.no/statskogmillionen
 

Illustrasjon KAST kart NVE

Ut på tur i snøen? Ny karttjeneste hjelper deg til trygg tur.

KAST (Klassifisering av snøskredterreng) er et hjelpemiddel for deg som ferdes i fjellet på vinterstid. Kartproduktet gjør det enklere å velge riktig tur basert på terrenget sett i sammenheng med egne ferdigheter og regionalt snøskredvarsel.

Kåfjordmesterskapet 2019

Langrenn3. april 2019 kl. 18.00 går Kåfjordmesterskap/Gáivuona meašttirgilvu på ski av stabelen i Manndalen. MUIL ønsker alle mellom 0-100 år velkommen til en kveld med ski-moro, grilling, lassokasting og premiering!

Arrangementet er gratis. 

Vel møtt! 

Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk