Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Snart frist for innrapportering av planer for anlegg og fysisk aktivitet.

I forbindelse med Kåfjord kommunes utarbeidelse av ny kommunedelplan for idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv ønsker vi innspill fra lag og foreninger. Dette for å gjøre planen best mulig og for å bygge videre på innspill man fikk under informasjons- og innspillsmøte 27. februar i Olderdalen. Fristen for innsending, 16. mai, nærmer seg, og vi ber nå om at alle lag/ foreninger som sitter på planer for anlegg, tiltak for friluftsliv eller fysisk aktivitet, gir sin tilbakemelding snarlig. 


Det er utarbeidet forskjellige skjemaer som kommunen ønsker å få en tilbakemelding på. Disse ble sendt ut til lag og foreninger i april. Alle lag/ foreninger fikk tilsendt alle skjemaer, men med beskjed om at man ikke trenger besvare de skjemaene som ikke skulle være aktuelle for sitt lag. 


Barn og unge fra 5-10. klasse har besvart et spørreskjema på skolene. Eldreråd, ungdomsråd, friluftsråd og råd for funksjonshemmede vil fungere som referansegrupper under arbeidet med planen og komme med innspill i sine råd.


På forhånd takk for deres bidrag og engasjement.

Deres ditt lag/ forening ikke har fått tilsendt skjamaer for innrapportering, ta kontakt med kulturkonsulenten på kjersti.rennestraum@kafjord.kommune.no eller 77719252. 


Frist for tilbakemelding:
16. mai 2019.

Den store idrettsdagen i Kåfjordhallen 25. mai

Hold av datoen!

Lørdag 25. mai kl. 11.00 arrangerer idrettslagene i Kåfjord i samarbeid med Kåfjord kommune en idrettsdag for alle i Kåfjord!

AKTIVITETER, FOREDRAG MED ANTIDOPING NORGE: "Hvorfor velger noen å ty til dopingmidler og hva kan konsekvensene av dette være?", FINE PREMIER, TRENERKURS, STOR KANONBALLTURNERING FOR ALLE ALDRE OG SERVERING AV MAT OG DRIKKE. 

VI SES I KÅFJORDHALLEN!!

TRENERKURSET ER EN FIN ANLEDNING FOR ALLE SOM ER NYSGJERRIGE PÅ HVA DET INNEBÆRER Å VÆRE TRENER/ LEDER/ FORELDER I ET IDRETTSLAG, ELLER HVORDAN MAN TILRETTELEGGER FOR BREDDE- ELLER TOPPIDRETT. PÅMELDING NEDERST PÅ SIDEN!

Søknadsfrist kulturmidler 2019

Søknadsfrist 19. mai!

Kåfjord kommune orienterer med dette om at det skal deles ut kulturmidler til lag, foreninger og samfunnshus for 2019. Det tas imidlertid forbehold om budsjett til formålet. Aktiviteten i laget vil bli vektlagt og skal danne grunnlag for tilskudd. Tilrettelegging for aktivitet for barn og unge vil bli prioritert.  
 

Kåfjord kommune ønsker f.o.m. 2020 å gjøre ordningen enda enklere, og gjør oppmerksom på at søknadsprosessen vil fungere noe annerledes neste år. Mer informasjon om dette kommer i forbindelse med utlysningen av kulturmidler for 2020. 

Leirehånd

Åpen dag hos Røde Kors

Lørdag 11. mai

Lørdag 11. mai kl. 11.00 er det duket for åpen dag hos Birtavarre Røde Kors. Da vil Troms Røde Kors sammen med Birtavarre Røde Kors Hjelpekorps arrangere ulike aktiviteter for folk i alle aldre. Her vil det være noe å bryne seg på for alle- blant annet innføring i førstehjelp.

Det vil bli salg av mat og drikke, samt grilling dersom været tilsier det.

Arrangementet er gratis. 

Vel møtt til en morsom formiddag sammen med Birtavarre Røde Kors. 

 

Foralle

Resultater spørreundersøkelse fysisk aktivitet

5-10. trinn, Kåfjord

I forbindelse med utarbeidelsen av ny kommunedelplan for idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv, ble elever i 5-10. trinn på alle de 3 skolene i Kåfjord stilt noen spørsmål om fysisk aktivitet. Totalt 78 svar kom inn, fordelt på alle de 3 skolene. Videre følger en oppsummering av undersøkelsens hovedfunn: 

Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk