Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
20. mai kl. 07:02

Fremdeles kokepåbud Numedalen vannverk

Det er fremdeles  bakterier i drikkevannet for abonnenter til Numedalen vannverk, og kokepåbudet for drikkevannet og vann til matlaging opprettholdes. Nye vannprøver tas førstkommende mandag 27.05.2019. UMS sendes når kokepåbudet opphøres. Artikkelen oppdateres.

Spørsmål rettes driftsavdelingen; 77719268

Les mer clear

Kulturkontoret på Facebook

Kulturkontoret i Kåfjord kommune har opprettet sin egen Facebook-side. Dette er siden for deg som ønsker mer informasjon om det som rører seg i Kåfjord kommune på kulturfronten. 

Tanken er at denne siden vil publisere informasjon om ulike arrangementer, lokale nyheter vedrørende kultur-, idretts- og friluftsliv, samt gjøre det enklere for innbyggerne å ta kontakt med kulturkontoret for eksempelvis for innmelding om kommende arrangementer i kommunen. 

Siden finner man ved å søke "kulturkontoret i Kåfjord kommune".

Snart frist for innrapportering av planer for anlegg og fysisk aktivitet.

I forbindelse med Kåfjord kommunes utarbeidelse av ny kommunedelplan for idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv ønsker vi innspill fra lag og foreninger. Dette for å gjøre planen best mulig og for å bygge videre på innspill man fikk under informasjons- og innspillsmøte 27. februar i Olderdalen. Fristen for innsending, 16. mai, nærmer seg, og vi ber nå om at alle lag/ foreninger som sitter på planer for anlegg, tiltak for friluftsliv eller fysisk aktivitet, gir sin tilbakemelding snarlig. 


Det er utarbeidet forskjellige skjemaer som kommunen ønsker å få en tilbakemelding på. Disse ble sendt ut til lag og foreninger i april. Alle lag/ foreninger fikk tilsendt alle skjemaer, men med beskjed om at man ikke trenger besvare de skjemaene som ikke skulle være aktuelle for sitt lag. 


Barn og unge fra 5-10. klasse har besvart et spørreskjema på skolene. Eldreråd, ungdomsråd, friluftsråd og råd for funksjonshemmede vil fungere som referansegrupper under arbeidet med planen og komme med innspill i sine råd.


På forhånd takk for deres bidrag og engasjement.

Deres ditt lag/ forening ikke har fått tilsendt skjamaer for innrapportering, ta kontakt med kulturkonsulenten på kjersti.rennestraum@kafjord.kommune.no eller 77719252. 


Frist for tilbakemelding:
16. mai 2019.

Den store idrettsdagen i Kåfjordhallen 25. mai

Hold av datoen!

Lørdag 25. mai kl. 11.00 arrangerer idrettslagene i Kåfjord i samarbeid med Kåfjord kommune en idrettsdag for alle i Kåfjord!

AKTIVITETER, FOREDRAG MED ANTIDOPING NORGE: "Hvorfor velger noen å ty til dopingmidler og hva kan konsekvensene av dette være?", FINE PREMIER, TRENERKURS, STOR KANONBALLTURNERING FOR ALLE ALDRE OG SERVERING AV MAT OG DRIKKE. 

VI SES I KÅFJORDHALLEN!!

TRENERKURSET ER EN FIN ANLEDNING FOR ALLE SOM ER NYSGJERRIGE PÅ HVA DET INNEBÆRER Å VÆRE TRENER/ LEDER/ FORELDER I ET IDRETTSLAG, ELLER HVORDAN MAN TILRETTELEGGER FOR BREDDE- ELLER TOPPIDRETT. PÅMELDING NEDERST PÅ SIDEN!

Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk