Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
25. juni kl. 08:18

Til pasienter og pårørende i kommunale helsetjenester i Kåfjord

Se informasjonsskriv som også inneholder Prosedyre for besøk i sykehjem

Les mer clear

Info om årets tildeling av kulturmidler

Som nedfelt i dokumentet om tilskuddsordningen kulturmidler i Kåfjord kommune, skal søknadene behandles administrativt innen cirka 30. juni. Grunnet koronapandemien og innførte smitteverntiltak, har kulturkontoret i løpet av våren og forsommeren mottatt flere meldinger fra lag/ foreninger om at de har måttet utsette års- og styremøter. Dette har igjen ført til forsinkelser i innsending av nødvendige vedlegg som årsmelding, budsjett, handlingsplan etc. Dette har vi full forståelse for. Det informeres derfor om at årets tildeling av kulturmidler vil skje først etter at alle lag/ foreninger som har varslet at de vil ettersende nødvendige vedlegg, har gjort det. Tildelingen vil derfor skje først etter sommeren. 

Dersom ditt lag/ forening har glemt å sende inn nødvendig vedlegg (årsmelding, regnskap, revisjonsrapport, budsjett, handlingsprogram), så kan dette ettersendes innen 30. 06. 20. 

Ilustrasjon #kåfjord17mai

#kåfjord17mai - en annerledes feiring

Vi samler bilder fra forberedelser og feiring

Feiringen må bli minneverdig i år. Vi må huske på hva vi er med på og vi må dele opplevelsen selv om vi ikke kan møtes så mange.

Merk dine bilder på Instagram og facebook med #kåfjord17mai så dukker alle bildene fra alle sammen opp her:

17.mai-bilder fra Kåfjord på Instagram

17.mai-bilder fra Kåfjord på Facebook

Vi trekker ut flere gavekort på lokalbutikkene på 300 kroner til tilfeldige innsendere. Husk at tema er 17.mai - feiring eller forberedelser.

Det er fremdeles barnas dag. Vis hensyn om du vil publisere bilder av andres barn. Spør foreldrene først.

Ha en flott feiring!

Informasjon vedrørende årets Ut i nord-turer

152 turer i Kvænangen, Nordreisa, Kåfjord og Skjervøy

Snart går startskuddet for en ny sesong med Ut i nord. 15. mai åpnes mange av Nord-Troms Friluftsråd sine turer på https://friluftsraad.utinord.no/. Turene er av ulik vanskelighetsgrad og lengde.

I anledning åpningen av 2020-sesongen, vil vi gi litt ekstra informasjon:

1. Grunnet koronasituasjonen, vil det på de mest besøkte turene ikke finnes turbok i år. Dette for å forebygge smitte. 

2. Postkassene vil ha klistremerker med koder på (se bilder).

3. Man opererer i år med "forventet åpningsdag" på de ulike turmålene- det vil i praksis si at noen turer kanskje åpner noe før forventet åpningsdag. Skulle noen turer ikke åpne i tide, eksempelvis grunnet rasfare, snømengde etc., legges det ut informasjon om dette.

Vi gleder oss til en ny sesong med flere nye turer i samtlige kommuner. Takk til alle de frivillige som gjør en stor innsats med å få ut koder, merke turer, samt legge til rette for at alle kan oppleve turglede i vårt lokalmiljø.

Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk