Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
02. september kl. 09:59

Veiarbeid på Kjerringdalsveien, i området Suonjo

Veiarbeid på Kjerringdalsveien i uke 36

Les mer clear
error_outline
22. august kl. 08:44

Stengt i Biedebakken i Manndalen fra uke 36

På grunn av vegarbeid vil fylkesveg 332 i Biedebakken være stengt fra uke 36, 5. september fra kl 8.00 og i ca 3 uker framover. Perioden er veiledende. Omkjøring skiltes.

For mer informasjon, se Statens vegvesens hjemmeside; https://www.vegvesen.no/Trafikkinformasjon/Reiseinformasjon/Trafikkmeldinger

Les mer clear
Foralle

Om spillemidler 2020- søknadsfristen nærmer seg.

Frist for innsending til kommunen er 15. oktober

Går dere med planer om å søke spillemidler? For søknadsåret 2020 ble portalen åpnet for søknader 4. september. Den årlige søknadsfristen for innsending til kommunen er satt til 15. oktober. Ta kontakt med kommunens saksbehandler på spillemiddelsøknader, Kjersti Rennestraum, per telefon 77719252 eller mail kjersti.rennestraum@kafjord.kommune.no dersom dere har spørsmål eller ønsker hjelp underveis i prosessen. Søknaden leveres elektronisk. Søknadsskjema finner dere på: https://www.anleggsregisteret.no/anlegg-for-idrett-og-fysisk-aktivitet/send-inn-soknad/ . 

For trinnvis forklaring om hvordan man fyller inn søknadsskjema, se fylkeskommunens saksbehandler på spillemidler sin PPT om dette her: Regionale informasjonsmøter spillemidler til anlegg og områder august-sept.2019.pdf

Bli med på årets ordførertur 14. september!

Lørdag 14. september 2019 går årets ordførertur i Kåfjord av stabelen. Dagens turmål er den gamle kraftstasjonen ved Gorsabrua, ca 2,5 kilometer inn fra parkeringen. 

Oppmøte: kl. 12 00 ved parkeringen for turstart til Gorsabrua og den gamle kraftstasjonen (se kart). Obs! Smal og kronglete vei.

KNIK stiller med bålkaffe og noe godt til.

Nord-Troms Friluftsråd stiller med quiz og premier. 

Dette er et arrangement for alle! 

Velkommen!

Om ferdsel ved kulturminnene Fjærabuene i Birtavarre

Kåfjord kommune ønsker å minne om at området ved buene i allmenningsfjæra i Birtavarre, består av en lang rekke kulturminner. Rekken med eldre fjærabuer, sjøbuer og nyere naust utgjør et spesielt og unikt kulturmiljø det er viktig å ta godt vare på. Opprinnelsestid varierer fra slutten av 1800-tallet til få år tilbake, og buene varierer også i byggeteknikk, utførelse og størrelse.

Åtte av de snaue 30 buene er automatisk fredede samiske kulturminner og reguleres av Lov om kulturminner. De resterende buene er ikke fredede - dog verdifulle deler av kulturmiljøet og ansett for å være verneverdige. 

Informasjonsmøter om spillemidler i Troms høsten 2019

Troms fylkeskommune avholder informasjonsmøter om spillemiddelordningene for bygging av anlegg for idrett og fysisk aktivitet i fylket, samt kulturbygg. I tillegg blir det informert om fylkeskommunale og statlige midler til fysisk aktivitet og friluftsliv. På møtene vil det være enkel servering og det kreves derfor påmelding:

Påmelding til: johnni9@online.no - eller på sms på mobil 99577390- senest tre dager før hvert møte. Oppgi møtenummer ved påmelding (se tabell under). 

Det blir ikke avholdt eget møte i Kåfjord kommune, men i Nordreisa og Storfjord (uthevet i tabell). 

Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk