Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
15. august kl. 08:32

Treningsavgift for bruk av styrketreningsrom i Kåfjordhallen

Kommunestyret har i sak 13/22 den 28. februar 22 vedtatt innføring av treningsavgift for bruk av styrketreningsrommet i Kåfjordhallen, gjeldende fra andre halvår i år. Treningsavgift gjelder for brukere over 18 år. 

Les mer clear
error_outline
27. juli kl. 09:44

Treningsavgift for bruk av styrketreningsrom i Kåfjordhallen

Kommunestyret har i sak 13/22 den 28. februar 22 vedtatt innføring av treningsavgift for bruk av styrketreningsrommet i Kåfjordhallen, gjeldende fra andre halvår i år. Treningsavgift gjelder brukere over 16 år. Det er fortsatt gratis fra de mellom 13 og  fram til de fyller 18 år.

Les mer clear

Begrenset høring - Strategisk næringsplan 2022 - 2026

Strategisk næringsplan er nå lagt ut på begrenset høring. Kåfjord kommune ønsker innspill fra næringslivet, nabokommuner, fylkeskommunen og andre aktuelle aktører.

Kåfjord kommune har deltatt i et pilotprosjekt for drikstriktskommuner som går ut på å lære og å styrke kommunens rolle som samfunnsutviklere. I pilotprosjektet har vi fått god bistand, oppfølging og samarbeid med Distriktssenteret og Troms og Finnmark fylkeskommune (TFFK).

 

Det ble etablert en intern arbeidsgruppe som jobbet med strategisk næringsplanen. Gruppen besto av kommuneadministrasjon (både ledere og ansatte) og politikere. Arbeidet med strategisk næringsplan har foregått parallelt med kommuneplan samfunnsdel.

 

I prosessen har vi utført to undersøkelser, en for innbyggere og en for næringsdrivende. Begge er utført med hjelp av digitale verktøy. Det har også vært avholdt arbeidsmøter med næringslivet. Kunnskapsgrunnlaget til strategisk næringsplanen bygget i stor grad på de innspillene som er kommet herfra.

 

Last ned og les: Strategisk næringsplan 2022 - 2026

 

Høringsfrist settes til 15. august 2022.

 

Innspill til planen sendes via epost til post@kafjord.kommune.no, eller per post til Kåfjord kommune Postboks 74, 9148 Olderdalen. Merk med "Sak 21/1301 - Innspill til strategisk næringsplan".


Kontaktpersoner ved spørsmål:

Vivien Olsen, telefon: 77 71 92 58,

e-post: vivien.olsen@kafjord.kommune.no

Trond Arne Hoe, telefon: 913 63 488,

e-post: trond.arne.hoe@kafjord.kommune.no

Høringsperioden er nå avsluttet, det er derfor ikke lengre mulig å gi uttale på denne planen.

Uttale til saken


Uttalen blir synlig nedenfor og registres i kommunens sak- og arkivsystem. Uttalelser som inneholder sjikane og personangrep vil bli slettet.

Ønsker du at din uttale ikke skal vises på denne nettsiden?

Huk av i boksen «Send skjult uttale» og fyll ut skjemaet under

Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk