Dette sammen med Kåfjord sin flerkulturelle historie gir mange opplevelser. Det finnes mange og varierte turmuligheter rundt om i kommunen, fugletitting og et historisk tilbakeblikk på siste verdenskrig på Spåkenesplatået med utsikt mot Lyngsalpan og storhavet. Eller, hva med en tur på Gorsabrua over Nord-Europas dypeste Canyon, kanskje kombinert med et spektalulært strikkhopp. Eller også delta på en av våre festivaler og andre aktiviteter som er i regi av våre lag og foreninger.
 
Kåfjord kommune er en god kommune å vokse opp i. Idrettslagene i kommunen gir varierte tilbud til barn og unge, samtidig har kommunen et godt kulturskoletilbud.
 
I 2011 ble Kåfjord kåret til årets barne– og ungdomskommune i Norge. Samme år fikk vi Troms fylkeskommunes pris som årets næringskommune i fylket. Det er vi stolte av!
 
Kåfjord er også vertskommune for Riddu Riđđu festivalen. Festivalen er en av de viktigste urfolksfestivaler i verden, og gir et godt utgangspunkt for møtet med Kåfjord, hvor samisk, kvensk og norsk er naturlige bestanddeler i kåfjordkulturen.
 
Vår beliggenhet og naturmessige forutsetninger gir et vell av muligheter for trivsel og bolyst. Vi håper at vi gjennom denne informasjonen gir et lite innblikk i hva Kåfjord har å tilby, og ikke minst at du lar deg friste til å besøke oss og kanskje slå deg ned og bli en av oss!
 
Velkommen til Kåfjord!