Registrer aktiviteter og turer

 

Det er allerede nå åpent for å legge inn alle aktiviteter og turer i aktivitetskalenderen på friluftslivetsuke.no. Dette er en god måte å synliggjøre ditt lag/forening og skaffe nye medlemmer!

 

For å nå ut til de som ikke er så kjent med friluftslivet, er det viktig med god informasjon. Dette gjelder både hva slags aktiviteter man kan forvente, hva som finnes av eventuelle fasiliteter, hvordan man kommer seg dit, og om det er parkeringsmuligheter.

 

Alle aktiviteter som legges inn i kalenderen blir en del av en stor markedsføringskampanje som vil gi ekstra synlighet både på nett og i sosiale medier. Det blir alltid også godt med oppmerksomhet rundt det som skjer både i lokale medier og nasjonalt – så dette vil dere ikke gå glipp av!

 

Har dere allerede et terminfestet arrangement som er planlagt rett før eller etter uka? Hvorfor ikke flytte det, så det blir en del av Friluftslivets uke 2024? Eller hva med å finne på noe gøy i samarbeid med andre lokale lag og foreninger? Mulighetene er mange! 😊

 

Åpne markeringsdager i Friluftslivets uke 2024:

 

Vi gleder oss til å feire friluftslivet sammen med dere i september!

Ta gjerne kontakt dersom dere har noen spørsmål.

 

Friluftshilsen fra

Ellen Fredriksen

Kommunikasjonsrådgiver

+47 411 63 686