Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
25. mars kl. 16:08

Kåfjord kommunes koronatelefon / Gáivuona suohkana koronatelefovdna- 77 71 92 36 (09:00-15:00)

Samtaler på samisk, ring 77 71 92 38 / Ságastallamat sámegillii, riŋge 77 71 92 38

Loga eanet clear

Airbnb bidrar med besøkende til Kåfjord

Pr. 10. februar 2020 var det 147 senger til leie via Aribnb i Kåfjord. 57 i Djupvik-Nordmannvik, 73 i Olderdalen og 17 i Indre Kåfjord/Manndalen.

Antall senger til leie gjennom Airbnb øker i omfang i Kåfjord på samme måte som i landet for øvrig. Skattekronene vil komme Kåfjordsamfunnet til gode, og vil bli svært nyttige i arbeidet med infrastruktur for besøkende og lokalbefolkning.

Lammeslakt

Invitasjon til i kurs i HACCP for lokalmatprodusenter og -serveringssteder

For alle som håndterer mat profesjonelt er det av avgjørende betydning at maten ikke påfører sykdom hos de som spiser den. Ved bruk av HACCP kan man på en systematisk måte forebygge at noe går galt. Ny hygieneforskrift krever innføring av HACCP for alle næringsmiddelvirksomheter, unntatt primærleddet. HACCP-består av sju prinsipper der det legges vekt på å identifisere faktorer for risiko og deretter finne egnede kritiske kontrollpunkter.

Les mer om HACCP her

Foto Gjerde på et jorde

Nye regler for skatt på utleie av fast eiendom fra formidlingsselskap

Om utleie av fast eiendom fra formidlingsselskap

Skatteetaten skal fra 2020 samle inn opplysninger fra tredjeparter som formidler utleie av eiendom og samtidig har oversikt over betalingen. Opplysningene skal brukes til utfylling på skattemeldingen og til kontroll.

Opplysningspliktige må holde oversikt over all utleie av eiendom som er opplysningspliktig fra og med 1. januar 2020. Skatteetaten krever opplysningene elektronisk innsendt innen 1. februar året etter inntektsåret.

Les mer hos Skatteetaten

Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk