Navnet er Kåfjord helsetun

I artiklene som du finner lengre nede på siden her kan du lese mer om helsetunet og om prosessene videre.

A9R1y9paib_11g6nl1_kmc.jpg

Skanska har satt opp et kamera som gjør at du kan følge byggingen steg for steg med oppdaterte bilder. Klikk her for å se bildene.
 

 

Jan R Olsen

Fantastiske bilder og video fra vår egen Jan R. Olsen

Få full oversikt over tomta og transport av ferdige elementer med båt, kran og bil.

Kåfjord_helsetun_bygges_april_2018_JKN_Fribruk_016

Byggingen er godt igang og følger planen

Bilder som er tatt etter at alle elementene fra forsendelse nr. 1 med båt fra Steinkjer er montert. Modulene fra båt nr. 2 fraktes til Birtavarre med bil fra Olderdalen 24. april 2018.

Informasjon

Bred last, moduler fraktes Olderdalen-Birtavarre

Kommunen bygger nytt sykehjem og andre båtlast med moduler fraktes innover på strekningen Olderdalen-Birtavarre fra og med tirsdag 24. april klokken 07:00 og inntil båten er losset. Det er forventet å være ferdig til torsdag. Ta hensyn til bred last.

SHOK og Halgand Saga, modulene lastes på

Bilder fra transporten av Kåfjord helsetun

Her er bilder fra opplastingen av moduler til SHOK på Hagland Saga for transport til Olderdalen. Derfra vil modulene bli fraktet med bil til tomta i Birtavarre mandag/tirsdag denne uka.

Nytt Helsesenter

Deler av helsesenteret er på tur til Kåfjord

Føste båtlast fra Steinkjer, fra Skanska Husfabrikken AS er nå lastet opp og båten er på vei mot Kåfjord. Dere kan alle følge med på båtferden via marinetraffic.com og søke opp skipet Hagland Saga. Båten forventes å ankomme Olderdalen dypvannskai kveld 8.05 eller morgen 9.05. 

Her er en link som kan benyttes:  https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/shipid:206445/zoom:10

 

Informasjon

OBS! Informasjonsmøte mht nytt sykehjem torsdag 5 april flyttes fra samfunnshuset til Røde Kors i Birtavarre

På grunn av problemer med avløp må informasjonsmøtet i morgen torsdag 5. april flyttes fra Birtavarre samfunnshus til Røde Kors-huset i Birtavarre. Oppstart klokken 18:00. Husk å dele dette med alle slik at informasjonen når de som kan være interessert i å vite mer om det nye senteret som er under bygging. Alle ønskes hjertelig velkommen

Informasjon

Informasjonsmøte om nytt senter for helse og omsorg 5. april kl. 18:00 på Birtavarre samfunnshus

Kåfjord kommune minner om informasjonsmøte om det nye senteret for helse og omsorg som er under bygging på Svenhaugen i Birtavarre, Kåfjord kommune. Møtet blir på Birtavarre samfunnshus klokken 18:00. Enkel bevertning. Alle som er interessert i å vite litt om det som er under etablering ønskes hjertlig velkommen.

Nytt Helsesenter

5. april 2018

Informasjonsmøte om etablering av det nye senteret for helse og omsorgstjenester i Kåfjord

Kåfjord kommune inviterer innbyggerne i kommunen og andre interesserte til informasjonsmøte om etableringen av det nye senteret for helse og omsorgstjenster. Møtet blir den 5. April klokken 18:00 på Birtavarre samfunnshus. Alle interesserte ønskes hjertelig velkommen. 

Nytt Helsesenter

Ønsker navneforslag på rom på det nye helsesenteret

Som kjent bygger Kåfjord Kommune et nytt senter for helse og omsorg i Kåfjord (SHOK), som skal stå ferdig desember 2018.
I den forbindelse ønskes det inn navneforslag på avdelinger, møterom, oppholdsrom, stuer etc.
 
Svein O

Nyheter om fremdriften 7. mars 2018

SHOK bygges delvis basert på moduler. Skanska Husfabrikken AS er i gang med produksjonen i Steinkjer. Modulprodusksjonen foregår innendørs og er dermed uavhengig av vær og vind. I Birtavarre bidrar den snøfattige vinteren til god progresjon på byggeplassen.

Språk Norsk - NorwegianSpråk Samisk