Bilde multer Audun Rikardsen

Den nye nettsiden utogplukk.no skal få folk i Nord-Norge til å plukke bær.

Fram med bærplukkeren:  - Det plukkes for lite bær. Vi ønsker med Ut og Plukk å løfte fram bærplukking som friluftslivsaktivitet og høstingstradisjon. På nettsiden utogplukk.no registreres bærturene. Her er det også mulig å følge med hvor mye bær det plukkes rundt om i landsdelen, sier prosjektleder Hugo Tingvoll. Foto: Nord-Troms Friluftråd.

Flom ved Hanski-brua

Repasjoner igangsgettes

Hanskielva i flom

Kåfjord kommune har gjennom god dialog med Troms Kraft fått i stand repasjon av flomskader ved Hanski-elva. Veien oppfra snuplassen eies av Troms Kraft og er en privat anleggsvei.Ved flom i Hanski ble det ødeleggelser ved brua og en del grus er vasket ut av veibanen.

Hundrevis av deltakere 12_132x99

Brua over juvet i Kåfjorddalen

Første gjestebok utskrevet!

31. januar i år ble gjesteboka fra brua ved fossejuvet i Kåfjorddalen hentet inn. Denne hadde da ca 2420 signeringer fra folk som har besøkt brua og juvet. Det er fantastisk etter at boka kun har vært tilgjengelig i vel 5 måneder (åpningen av brua var som kjent den 20. august 2011).

Kilde: NRK Troms 25.01.12

Nordlysvideo fra Birtavarre

En time ute i naturen ble til utrolig nordlysvideo.(Denne videoen er laget av bryllupsfotograf.
Vikasokken_250x128

Beskrivelser og kart over TRIM (FYSAK)-løyper

Her kan du lese en mer detaljert beskrivelse og se kart over våre 11 FYSAK-løyper, hvor vi har plassert trimbøker. Samt hva du kan vente deg i premie. God tur!

Også Fylkesommunen våger seg utpå

Etterspurt:

Beskrivelse av våre turløyper

Under vandring? Ut på tur. Noe for alle og enhver. Prøv selv, da vel! Her finner du turbeskrivelsene. Hvilken er din favorittløype? Rykk fram til start.
Språk Norsk - NorwegianSpråk Samisk