Informasjon

Treningstider Idrettshallen i Olderdalen - gjeldende fra mandag 29.02.16.

Oppdaterte treningstider i idrettshallen, gjeldende fra mandag 29.02.16.
Etter Idrettsrådets og Idrettslagenes møte 25.02.16.

Endret 14.03.16. etter at Muil/IKILs A-lag ikke lengre trener lørdager og enkelte søndager.

Se treningsoversikt

Article image

Fakta om Kåfjord

Kåfjord kommune ligger på østsiden av Lyngenfjorden i Nord-Troms, og grenser til Storfjord kommune i sørvest, Lyngen kommune i vest, Nordreisa kommune i nord og Enontekiö kommune i Finland i sør.

En sommerlig bruhistorie

Hverdagsgløtt fra en arbeidsplass

En fremmenkar med sønn ankom butikken ca kl 10. Alder ca 55 på faren og ca 15 på sønnen. Faren spurte meg om vi hadde t-skjorta med Gorzamotivet på. Jada, det bekreftet jeg. Da fortalte han meg om hvor skummelt det var å gå på brua og han sa han nesten ble uvel. Vi prata vel ca 3 minutter om brua og høyden, før han gikk bort til Gorza skjorten. Han så på skjorten og utbrøt: Vi har vært på feil bru, sønn... Vi var på brua på bilveien...
Article image

Bygder og sentra

Folk har bosatt seg såvel i de steileste daler som i de værharde fjordstrøk, og befolkningskonsentrasjonen er 3-delt: Ytre Kåfjord med Olderdalen (bildet) som kommunesentrum, Indre Kåfjord med Birtavarre som lokalt senter og i Manndalen er servicefunksjonene lokalisert på Løkvoll.
Kommunevåpen Kåfjord

Om kommunevåpenet

Kommunevåpenet ble utformet i 1988 av Arvid Sveen. Fargen på vårt kommunevåpen er rødt og sølv, med rokken som symbol. Det ligger en rekke verdier knyttet til dette symbolet.

kafjorden4_tn

Januar; en herlig måned for litt fysisk aktivitet

Nytt år gir nye muligheter. Det er sikkert mulig det. Men jeg har erfart at det kan lønne seg å ikke begynne med alt nytt i januar, men heller gjøre litt mer av det du allerede gjør. Det gjelder også på trimfronten. Det er lett å starte for ambisiøst, og da kan det være en liten fare for at både du og jeg går lei.
Også Fylkesommunen våger seg utpå

Etterspurt:

Beskrivelse av våre turløyper

Under vandring? Ut på tur. Noe for alle og enhver. Prøv selv, da vel! Her finner du turbeskrivelsene. Hvilken er din favorittløype? Rykk fram til start.

Kåfjord

På solsiden av Lyngenfjorden

Et sted for nye møter, og møter med deg selv. Et sted for oppturer, og nedturer. Et sted å la seg overvelde.

Politikk og fokusområder

Kommunens hovedmål: "Kåfjord kommune skal være et livskraftig og levende lokalsamfunn som gir alle innbyggere trygghet for et godt livsløp som bygger på vår egen kultur og tradisjon".
Språk Norsk - NorwegianSpråk Samisk