Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
22. august kl. 08:44

Stengt i Biedebakken i Manndalen fra uke 36

På grunn av vegarbeid vil fylkesveg 332 i Biedebakken være stengt fra uke 36, 5. september fra kl 8.00 og i ca 3 uker framover. Perioden er veiledende. Omkjøring skiltes.

For mer informasjon, se Statens vegvesens hjemmeside; https://www.vegvesen.no/Trafikkinformasjon/Reiseinformasjon/Trafikkmeldinger

Les mer clear
Foto trehus

«Mine rapporteringsplikter» er et hjelpeverktøy

for næringslivet

«Mine rapporteringsplikter» er et hjelpeverktøy for de som:

• Planlegger å starte næringsdrift
• Nyetablerte næringsdrivende
• Næringsdrivende som trenger hjelp til kartlegging av rapporteringsplikter
• Næringsdrivende som trenger informasjon om aktuelle tillatelser (Sentrale søknader)

Bilde av forsiden på Årsrapport 2018 Visit Lyngenfjord

Årsrapport Visit Lyngenfjord

Kåfjord kommune er så heldig å få lov å samarbeide med flere av nabokommunene om satsingen på reiseliv. En slik næring har behov for at flere starter med liknende aktivitet i samme område for å nå ut til kundene i den store verden.

2018 ble året hvor Visit Lyngenfjord kunne feire sitt fem årsjubileum. At selskapet nå har blitt fem år, er ikke en selvfølge og fortjener noen betraktninger.
Takket være en samlet innsats av de tre kommunene Lyngen, Kåfjord og Storfjord ble det utarbeidet en reiselivsplan for Lyngenfjordregionen. Et av tiltakene i planen var å etablere et destinasjonsselskap som skulle gjennomføre tiltak som var oppført i planen.
Fra starten har det vært størst fokus på å selge medlemsbedriftene sine produkter (overnatting, aktiviteter, pakker) for å generere egne inntekter til selskapet, ved siden av støtten man får fra kommunene og medlemsbidrag.

Dieđihit ieža dasa - Movttiidahttindeaivvadeapmi – Eanadoallu

Davvi álbmogiid guovddážis, Gáivuonas, cuoŋománu 25. b 2019

Leago dus jurdagiid movt ovddidit iežadet fitnodaga, dahje háliiditgo deaivvadit earáide seamma dilis? Leago dá gelddolaš du mielas? Dálle galgat boahtit movttiidahttindeaivvadeapmái Davvi álbmogiid guovddážis Gáivuonas cuoŋománus 25. b. Buohkaid geat háliidit ovdánahttit iežaset eanandoalu leat bures boahtin!

Foto Gjerde på et jorde

Informasjon om gjerder i utmark

Dette brevet er skrevet på vegne av landbruksavdelingen hos Fylkesmannen i Troms og Finnmark, Nord-Troms jordskifterett og Mattilsynets avdeling Troms og Svalbard.

Giella Norsk - NorwegianGiella Sami - Samisk