Apotek 1 Lyngenfjord har i november 2020 åpnet på Lyngseidet. De ønsker å tilby apotektjenester til Kåfjords befolkning.

De tilbyr forsendelse av resepter og ikke- reseptbelagte apotekvarer til butikk og også hjemlevering. Per nå er dette 2 ganger ukentlig.

Per nå foreligger utleveringsavtale med Djupvik Nordmannvik S-lag, Dittis Kiosk i Olderdalen, Coop marked Olderdalen, Joker Birtavarre og Joker Manndalen. 

Bestilling: Ring Tlf: 77 71 01 10 eller e-post: apotek1.lyngenfjord@apotek1.no 

Utlevering butikk og hjem: Tirsdager og torsdager

For utlevering må bestilling være inne hos apotek senest kl 17 dagen før, ellers kommer bestillingen med i neste forsendelse.

Ved hjemlevering må det mottas personlig av kunde, eller en som har fullmakt, den kan ikke legges i postkasse eller lignende.

Pris levering i butikk: 45 kr
Pris hjemlevering: 149 kr

De ønsker primært per nå betaling med VIPPS, med hjemlevering kan også kortbetaling benyttes på terminal de har med seg.

Apoteket tilbyr også informasjonssamtale om bruk av medisiner, veiledning i hvordan du bruker inhalasjonsmedisiner og lignende.

Ved reseptbestilling via legekontor: Dersom det ønskes utlevering fra dette apotek oppgis dette til legekontoret ved bestilling.

Dette til orientering.

Mvh

Anita Monsen Pedersen
Kommuneoverlege i Kåfjord