Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Velg språk: Bokmål Samisk
29. mars:

Vi fastleger i Kåfjord har «forsket» på oss selv, for å kunne gi dere innbyggerne bedre helseråd!

Kompetanse- og ressurssenter for datakultur

Kompetanse- og ressurssenter for datakultur (KRED) utforsker og synliggjøre datakultur som kulturutrykk og fritidsaktivitet, hever komptansen på feltet hos ungdomsarbeidere, beslutningstakere og publikum, samt veileder i hvordan skape relevante aktiviteter og inkluderende fysiske møteplasser for ungdom med respektive interesser. 

 

Kompetansesenteret har sitt tilholdsted ved Kultursenteret i Olderdalen, og når det er ferdig ombygd tilby en møteplass for datakultur med 10 pc-stasjoner, Maker Space, arkade og digitalt produksjonsrom. Det er et gratis tilbud med hovedmålgruppe ungdom i alderen 13-20 år.

KRED driver regionalt fsåredningsarbeid på feltet og støtter frivillige og offentlige aktører i nord med kompetanse og ressurser. Med det formål at de kan styrke sin digitale tilstedeværelse og knytte virksomhetenes arbeid tettere opp mot interesser som opptar målgruppen i dag, fange opp barn og unge med respektive interesser som ikke er i kontakt med andre organiserte tilbud og utgjøre en sunn motvekt til den kommersialle delen av gaming-industrien.

KRED drifter en rekke tilbud som det kan leses om i fanene under. 

 

Det er et tilsvarende kompetansesenter i Sarpsborg. KRED Nord er støttet av Kåfjord kommune, Kulturtanken, KRED Øst og UKM. 

Aktuelt

Minecraft Facebook Event

Minecraft byggekonkurranse 2

Er du en byggmester i Minecraft? Har du noen ideer om hvordan man kunne økt trivselen blant barn og unge i Kåfjord? - bygg ideen din i Minecraft og ...
Minecraft ingress

Minecraft byggekonkurranse

Er du en byggmester i Minecraft? Har du tanker om hvordan Kåfjord kan bli mer miljøvennlig - bygg ideen din i Minecraft og få muligheten til å vinne p...
Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk