For alle som håndterer mat profesjonelt er det av avgjørende betydning at maten ikke påfører sykdom hos de som spiser den. Ved bruk av HACCP kan man på en systematisk måte forebygge at noe går galt. Ny hygieneforskrift krever innføring av HACCP for alle næringsmiddelvirksomheter, unntatt primærleddet. HACCP-består av sju prinsipper der det legges vekt på å identifisere faktorer for risiko og deretter finne egnede kritiske kontrollpunkter.
Dato: 7. – 9. februar 2020 Start kl 16:30. Slutt kl 15:00 den 9.02. Sted: Tromsø Pris: 2000,- inkl lunsj og materiell. Støtte til kursavgift kan søkes fra næringsfondet i Kåfjord kommune. Målgruppe: matprodusenter og serveringsbedrifter med fokus på lokalmat, men også andre som har krav om HACCP. Påmeldingsfrist: 30.januar Arrangør: Bondens Marknad Troms Påmelding: Rune Jensen fotogjeteren@gmail.com Tlf 900 98 971