Hvem er den nye ungdomskontakten?

Jeg heter Leena Olsen og er snart 24 år. Jeg er oppvokst i Kåfjorddalen og har to barn. På fritiden liker jeg å være ute i naturen, grille og fiske, men også veldig glad i å slappe av med en kopp kaffe og litt tv.

Jeg er utdannet sosionom og liker veldig godt å være i kontakt med andre mennesker slik at man kan være sosial og kanskje også lære nye ting av hverandre.

Jeg er veldig glad i musikk, lage mat og lage ting.

 

Har du noen tanker om hva hovedmålet for arbeidet ditt bør være?

Mitt hovedmål som ungdomskontakt er å komme i kontakt med ungdommene, bli kjent med de og jobbe med å realisere deres ønsker. Jeg vil legge all vekt på å utføre en jobb som bidrar til at ungdommene får en så trygg og stabil hverdag og ungdomstid som mulig. Jeg syns det psykiske og det sosiale i menneskers liv er veldig viktig og vil derfor gjøre det jeg kan for å arrangere aktiviteter og søke midler til det ungdommen savner av tilbud.

 

Hva ønsker du å fokusere på i oppstarten?

Jeg ønsker å fokusere på å dra rundt på skolene og fritidsklubbene for å vise at jeg er tilgjengelig for ungdommen og for å få et ansikt på hvem ungdommene er. Dette får å skape en tidlig relasjon slik at de får vite at det finnes en ungdomskontakt de kan kontakte.

 

Hva kan ungdommen kontakte meg om?

Ungdommen kan kontakte meg om de har eventuelle spørsmål, ønsker eller ideer til aktiviteter og arrangementer. De kan også kontakte meg dersom de behøver noen å snakke med og spørre om råd om de har det litt utfordrende.

Som ungdomskontakt har man alltid taushetsplikt!

 

Kontakt
Leena Olsen
Tlf. 924 05 794
E-post leena.olsen@kafjord.kommune.no 

Facebook: Kåfjord ungdomsportal
Snapchat: kaafjordung