Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
04. januar kl. 11:49

INFORMASJON: Overgang til nytt saks- og arkivsystem

Les mer clear
error_outline
04. januar kl. 09:40

Innfører flere nasjonale smitteverntiltak 04.01.2021

Se link

Les mer clear
error_outline
23. desember kl. 10:18

Til befolkningen i Kåfjord

Loga eanet clear
Foto illustrasjon økonomi budsjett

Ekstrabeviligning - corona2 - støtte til bedriftsetablering og bedriftsutvikling

Kåfjord kommune lyser ut kr. 700.000 til bedriftsetablering og bedriftsutvikling. Noen av disse midlene er allerede delt ut til bedrifter i Kåfjord etter søknad i mai-juni 2020.

De som ikke søkte om midler da kan nå søke om støtte til å øke antall arbeidsplasser i Kåfjord og til å øke den økonomiske aktiviteten og verdiskapingen.

Retningslinjene for næringsfondet ligger til grunn. Les de her.

Støtten til bedriftene legges ut som søkbare midler gjennom regionalforvaltning.no med
en egen søkeordning. Saksbehandling gjennomføres som for øvrige  næringsfondsmidler og bygger på de eksiterende retningslinjene. Saksbehandlerne gis mulighet til å bruke skjønn for å bedømme om støtten kan innvilges som en del av tiltak for å motvirke corona-effekten på arbeidsmarkedet. Les vedtaket i næringsstyret for innretning av midlene her.

Frisør illustrasjon

Revidert smittevernveileder for virksomheter med én-til-én-kontakt som for eksempel frisører og kroppspleie

Informasjon fra Folkehelseinstituttet

Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet har revidert smittevernveilederen for virksomheter med én-til-én-kontakt utenfor helsetjenesten, som frisører, virksomheter som tilbyr kroppspleie mv. etter at endringen i § 15 i covid-19-forskriften trådte i kraft 12. september. Veilederen gjelder også for for kjøreskoler og annen føreropplæring, jf. covid-19-forskriften § 15a.

Regjeringen logo

Gjeninnfører legemelding ved lengre fravær

Fra 1. juni kan du ikke lenger kreve å få bruke egenmelding de første 16 dagene av sykefraværet. Dette gjelder også covid-19-relatert fravær.

For å dempe på arbeidspresset hos primærhelsetjenesten besluttet regjeringen å utvide retten til bruk av egenmelding for arbeidstakere til 16 dager. Disse reglene hadde virkning fra 16. mars.

Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk