HACCP kurs i Tromsø
Tid: 25 – 27 februar
Sted: Tromsø – Clarion Hotel The Edge
Pris: kr 2000 – inkl. servering
Arrangør: Bondens Marked Troms samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat i nord,
Kontaktperson/påmelding:
Rune Jensen, epost: troms@bondensmarked.no eller 90098971.
Påmeldingsfrist: 20 februar 2022.
Kurs i Pølseproduksjon
Tid: 23 – 24 mars
Sted: Bøstranda gårdsslakteri/Kleiva landbruksskole
Pris: kr 2000 – inkl. servering
Arrangør: Bondens Marked Troms samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat i nord,
Kontaktperson/påmelding:
Rune Jensen, epost: troms@bondensmarked.no eller 90098971.
Påmeldingsfrist: 20 mars 2022
Ystekurs på Aalan gård
Tid: 25 – 27 mars
Sted: Aalan gård/Bøstad Montessoriskole
Pris: kr 2000 – inkl. servering
Arrangør: Bondens Marked Troms samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat i nord,
Kontaktperson/påmelding:
Rune Jensen, epost: troms@bondensmarked.no eller 90098971.
Påmeldingsfrist: 21 mars 2022.
Mer informasjon om kurs og andre tilbud i regi av Kompetansenettverket for lokalmat i nord.
Bedrifter kan søke om kompetansetilskudd fra Kåfjord kommunes næringsfond via regionalfovaltning.no Les mer i Kåfjord kommunes prinsipper og retningslinjer for bruk av næringsfondet