Aktuelt
Kurs i sylting og safting
Kompetansenettverket inviterer til kurs i sylting og safting med Bodil Nordjore.
Du kan velge om du vil delta digitalt eller fysisk. Kurset arrangeres i samarbeid med Bondens Marked Troms
Kurs i nedskjæring av kjøtt: storfe, sau, lam og svin 26-28.08.22
Kurs i lokalmatprodusering
Kompetansenettverket for lokalmat i nord ønsker i samarbeid med Bondens Marked Troms å invitere til kurs.
VEKST 2021 Næringskonferansen i Nord-Troms
Sápmi Business Hackathon i Kautokeino
Ekstraordinær nettbaserte kurs ved NMBU
NMBU har fått tilskudd fra Kompetanse Norge/DIKU for å oppskalere eksisterende kurs/emner som kan gis som fleksible tilbud høsten 2021. Kursene vil være gratis for deltakerne.
Ekstraordinære nettbaserte videreutdanninger ved UiT
Norges arktiske universitet (UiT) har lyst ut nye ekstraordinære studier, med søknadsfrist 23. august.
Arbeidslivsrettet kompetanseheving
Dialogmøter for bedrifter, kommuner, arbeidsgivere, bransjeorganisasjoner og opplæringskontor i Troms og Finnmark.

