Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Velg språk: Bokmål Samisk
29. mars:

Vi fastleger i Kåfjord har «forsket» på oss selv, for å kunne gi dere innbyggerne bedre helseråd!

Djupvik bilde

Gulaskuddan - Plánaprográmma Čietnjalluokta-Engneset

Informasjon

Publisert 19. desember 2019
Oppdatert 19. desember 2019
Høringsperiode
17. desember 2019 - 12. februar 2020

Kåfjord kommune varsler herved oppstart av planarbeid med områderegulering av området Djupvik-Engneset og legger samtidig ut planprogram til offentlig ettersyn.

Planprogrammet er første steg i planprosessen for utarbeidelse av områdereguleringsplanen. Det forklarer i grove trekk formålet med planarbeidet, planprosessen, medvirkning, og behov for utredninger.

Planprogrammet finner du ved å trykke her!

Nå har DU muligheten til å komme med innspill og si DIN mening om hvordan området Djupvik-Engneset skal utvikles i årene fremover!

Benytt skjemaet nederst på siden til å sende inn ditt innspill! Ta gjerne kontakt med kommuneplanlegger om du har noen spørsmål.


Planprogrammet for Djupvik-Engneset ble vedtatt sendt på høring i Kåfjord formannskap i sak 77/19 den 13. desember 2019.

Ved ønske om å få tilsendt planprogram via mail eller post, vennligst ta kontakt med kommuneplanlegger.

Innspill kan sendes elektronisk til postmottak@kafjord.kommune.no eller sendes Kåfjord kommune, boks 47, 9146 Olderdalen. Frist for innspill 12. februar 2020.

Kom til folkemøte og workshop torsdag 23. januar 2020, kl. 18:00-20:00. Sted: Bygdehuset i Djupvik. Du vil få muligheten til å uttale deg om hva DU tenker at er viktig å ta vare på, forbedre og utvikle i Djupvik. Workshopen annonseres også på kommunens hjemmesider, og er åpen for alle.

Har du spørsmål? Ta kontakt på telefon, eller kom innom kommuneplanlegger Bård Bendik Grøtta Fanghol på rådhuset i Olderdalen.

Dearvvuođaiguin/Med hilsen

Bendik Fanghol

Kommuneplanlegger

Tlf: 77719247

Høringsperioden er nå avsluttet, det er derfor ikke lengre mulig å gi uttale på denne planen.

Uttalelse til saken


Uttale blir synlig nedenfor og registres i kommunens sak- og arkivsystem. Uttalelser som inneholder sjikane og personangrep vil bli slettet.

Ønsker du at din uttale ikke skal vises på denne nettsiden?

Huk av i boksen «Send skjult uttale» og fyll ut skjemaet under

Djupvik bilde

Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk