Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
20. april kl. 14:40

Kåfjord kommune åpner igjen litt opp

Til koronainfo

Loga eanet clear
16. april kl. 14:17

Nasjonale tiltak pr. 16.04.2021

Nasjonale tiltak

Loga eanet clear
16. april kl. 07:16

Ofte stilte spørsmål til vaksinetelefonen

Før du ringer vaksinetelefonen med spørsmål, se gjennom disse punktene, om du istedenfor finner svar på dine spørsmål her. Til koronainfo

Les mer clear

Planprogram og varsel om oppstart - Storhammaren steinbrudd

Høgtuns Plankontor AS har på vegne av tiltakshaver Myrvoll Maskin AS utarbeidet planprogram for detaljregulering av Storhammaren steinbrudd i Djupvik i Kåfjord kommune. Det varsles herved oppstart av planarbeidet og planprogrammet legges ut til offentlig ettersyn jf. plan- og bygningsloven § 12-1 og 12-8.

Oversikt

Høring - Betalingsløsning for bruk av Guolašveien

Utvalg for miljø, drift og utvikling vedtok i sak 47/20 i politisk møte 13.10.2020 å sende forslag om etablering av betalingsløsning for bruk av veien til Guoláš-Huortnáš på høring.

Gorsabrua

Temaplan for kulturminner

Det underrettes herved om at temaplan for kulturminner er vedtatt i sak 126/20 i Kåfjord kommunestyre 07.12.2020.

Temaplan for kulturminner

Høring og varsel om oppstart - Motocrossbane i Manndalen gbnr. 30/81

Kåfjord kommune varsler herved oppstart av planarbeid for motocrossbane i Manndalen gbnr. 30/81 og legger forslag til planprogram ut til offentlig ettersyn.

Planprogrammet for motocrossbane i Manndalen gbnr. 30/81, ble vedtatt sendt på høring i formannskapsmøte 17.02.2021, sak 09/21.

Bilde av motocrossutøver

Status på arbeid med kommunedelplan for Djupvik-Engenes

Planprogrammet for kommunedelplan for Djupvik-Engenes har vært på høring over nyttår med høringsfrist 17. januar 2021. Kåfjord kommune vil her kort redegjøre for status på arbeidet og veien videre.

Djupvik ingressbilde

Høring - Planprogram for Djupvik-Engenes

Planprogrammet for Djupvik-Engenes ble vedtatt sendt på høring i Kåfjord formannskap i sak 94/20 den 19. november 2020.

Planprogrammet er første steg i planprosessen for utarbeidelse av kommunedelplanen. Det forklarer i grove trekk formålet med planarbeidet, planprosessen, medvirkning, og behov for utredninger.

Planprogrammet finner du her!

Innspill kan sendes elektronisk til postmottak@kafjord.kommune.no eller sendes Kåfjord kommune, Postboks 74, 9148 Olderdalen. Frist for innspill 17. januar 2021.

Har du spørsmål? Ta kontakt på telefon, eller kom innom rådhuset i Olderdalen.

Illustrasjonsbilde informasjon
Vedtatt 18.06.2020

Kommunedelplan for idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv

Det underrettes herved om at Kåfjord kommunestyre i møte 18.06.2020, K-sak 72/20, vedtok kommunedelplan for idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv.

Forside av plan

Kommunal planstrategi 2020-2023

Kåfjord kommunestyre vedtok i møte den 18.06.2020 kommunal planstrategi for perioden 2020-2023. Planstrategien er kommunestyrets styringsverktøy i inneværende kommunestyreperiode, og formålet er å klargjøre hvilke planoppgaver kommunen bør starte opp eller videreføre for å legge til rette for en ønsket utvikling i kommunen.