Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
15. august kl. 08:32

Treningsavgift for bruk av styrketreningsrom i Kåfjordhallen

Kommunestyret har i sak 13/22 den 28. februar 22 vedtatt innføring av treningsavgift for bruk av styrketreningsrommet i Kåfjordhallen, gjeldende fra andre halvår i år. Treningsavgift gjelder for brukere over 18 år. 

Les mer clear
error_outline
27. juli kl. 09:44

Treningsavgift for bruk av styrketreningsrom i Kåfjordhallen

Kommunestyret har i sak 13/22 den 28. februar 22 vedtatt innføring av treningsavgift for bruk av styrketreningsrommet i Kåfjordhallen, gjeldende fra andre halvår i år. Treningsavgift gjelder brukere over 16 år. Det er fortsatt gratis fra de mellom 13 og  fram til de fyller 18 år.

Les mer clear

Kommuneplanens samfunnsdel 2015-2027

Kommuneplan skal behandle kommunens langsiktige utfordringer, visjon, mål og strategier over en 12 års periode, men rulleres i valgperioden, 4 årig rullering. Kommuneplanen er et viktig utgangspunkt i planlegginga av framtidas Kåfjord gjennom utforming av verdier, visjoner og overordna mål for kommunen.

 

Det er kommuneplanen som er utgangspunktet for utviklingen av det øvrige plansystemet, og som er overordnet alle andre planer i kommunen. Kommuneplanen skal ivareta kommunale, regionale og nasjonale mål, interesser og oppgaver. Kommuneplan er langsiktig og skal omfatte alle viktige mål, satsninger og oppgaver i kommunen.

Det er viktig å sikre at det er sammenheng mellom kommuneplanens langsiktige innsatsområder og det resultatstyrte fokus som ligger i den kortsiktige delen, - handlingsprogram, økonomiplan og årsbudsjett.

Trykk her for å se samfunnsdelen for Kåfjord 2015-2027 

Denne er Vedtatt i Kommunestyre 04. september 2015 sak 46/15.

Høringsperioden er nå avsluttet, det er derfor ikke lenger mulig å gi uttale på denne planen.

Send skjult innspill


Din høringsuttale til planen vil bli registrert i kommunens sak- og arkivsystem. Meldingen publiseres ikke.

thanh-alex-67732-unsplash

Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk