Nå er vi i gang med de siste forberedelsene til undervisning fra mandag 24.08. De fleste av våre tilbud vil gå som før, men noen endringer har vi vært nødt å gjøre. Under finner dere oppdatert timeplan med dager og tidspunkt for undervisning (det vil kunne forekomme endringer)! Faglærer tar kontakt med sine elever for å avtale oppmøte. Elevene fortsetter som før ved det tilbudet de har valgt, til plassen sies opp skriftlig.

Vi starter opp med et par nye tilbud; Musikk- og kunstverksted for 1.-2. trinn deler seg og utgjør to ulike tilbud heretter, og elevene kan velge om de vil gå på begge eller om de kun ønsker ett. Dette tilbudet vil gå ut semesteret frem til jul.

Videre utvider vi vårt tilbud innen drama og teater "Stohkanmiella/Lek & leven" for 1.-4. trinn, og starter opp nye grupper både i Olderdalen, Birtavarre og fortsetter i Manndalen. Dette er et samarbeid med Giellasiida/Samisk språksenter og her vil vi jobbe aktivt med det samiske språket i en setting med lek og teater.

Vi tilbyr instrumentopplæring innen piano, keyboard, orgel, gitar, bass, ukulele, trommer og kornett. Vi ønsker oss elever som har lyst å prøve ut kirkeorgel!

Kåfjord musikkorps betaler for semesteravgiften til elever som ønsker grunnopplæring i korpsinstrumentet kornett, som et ledd i å rekruttere nye medlemmer, - dette gjelder også voksne!

Kunstverksted for voksne starter opp med et nytt periodekurs på 8 uker fra og med tirsdag 01. 09.- og her vil vi som før jobbe med grunnleggende teknikker innen visuell kunst.

Det er noen ledige plasser på de eksisterende tilbudene, - disse er merket med grønt på timeplanen. Vi setter opp venteliste på tilbud som er fulle, så meld dere gjerne på slik at vi kan kontakte dere ved ledige plasser.

Fagoversikt Kåjord kulturskoles tilbud høsten - 20_1000x706.png