Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
15. august kl. 08:32

Treningsavgift for bruk av styrketreningsrom i Kåfjordhallen

Kommunestyret har i sak 13/22 den 28. februar 22 vedtatt innføring av treningsavgift for bruk av styrketreningsrommet i Kåfjordhallen, gjeldende fra andre halvår i år. Treningsavgift gjelder for brukere over 18 år. 

Les mer clear
error_outline
27. juli kl. 09:44

Treningsavgift for bruk av styrketreningsrom i Kåfjordhallen

Kommunestyret har i sak 13/22 den 28. februar 22 vedtatt innføring av treningsavgift for bruk av styrketreningsrommet i Kåfjordhallen, gjeldende fra andre halvår i år. Treningsavgift gjelder brukere over 16 år. Det er fortsatt gratis fra de mellom 13 og  fram til de fyller 18 år.

Les mer clear

Oppstart regulering Løkvoll

I henhold til plan- og bygningslovens § 12-8 og 12-3 varsles om oppstart av reguleringsplanarbeid for gnr. 29 bnr. 2 og bnr. 149 på Løkvoll i Kåfjord kommune, som vist med rød strek på kartutsnitt. Forslagsstiller er Kåfjord kommune.

 

kart lokvoll.jpgPlanarbeidet har til hensikt å legge til rette for frittliggende boliger, rekkehus/leilighetsbygg og lettere næringsvirksomhet.

Området er en del av områdeplan for Løkvoll og er avsatt til boliger, næring og landbruk. Planforslaget utløser ikke krav om konsekvensutredning.

Opplysninger eller innspill til planarbeidet sendes til AR-Ing AS, postboks 112, 9189 Skjervøy, eller epost roald@ar-ing.no innen 2. mai 2022. Henvendelse bes merket «Regulering Løkvoll».

Planprogram

Høringsperioden er nå avsluttet, det er derfor ikke lengre mulig å gi uttale på denne planen.

Uttale til saken


Uttalen blir synlig nedenfor og registres i kommunens sak- og arkivsystem. Uttalelser som inneholder sjikane og personangrep vil bli slettet.

Ønsker du at din uttale ikke skal vises på denne nettsiden?

Huk av i boksen «Send skjult uttale» og fyll ut skjemaet under

kart lokvoll
Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk