Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Velg språk: Bokmål Samisk
26. februar:

PRESSEMELDING

Kommunedirektør Trond Arne Hoe har informert Kåfjord kommune v/ordfører om at han slutter som kommun... les mer

Aktuelt

Saksbehandling Helse og omsorg

Vi har for tiden begrenset bemanning innenfor saksbehandling av helse- og omsorgstjenester, derfor må det dessverre påberegnes ventetid. Vi beklager dette, og jobber med å få saker behandlet så snart som mulig.

Illustrasjonsbilde informasjon

Svikt i datasystemet ved legetjenesten!

Et kortvarig strømbrudd søndag morgen 17.12.23 har slått ut serverne som vårt journalprogram drives av. Legetjenesten var derfor uten journalsystem hele søndagen, som i stor grad påvirket drift av legevakten.

Varsel illustrasjon foto

PRO - tjenesten innfører nå endringer i forhold til tjenester knyttet til administrering av medisin!

Du som innbygger kan få medisin utlevert i multidose gjennom direkte avtale med Lyngenfjord apotek, og framover vil dette være fremste alternativ ved behov for administrering av medisin.  Pasienter som klarer å ta sine medisiner selv som foreskrevet, men har vanskelig med å dosere og bestille medisiner, samt pasienter som er stabil i medisineringen er aktuelle for direkteavtale med Lyngenfjord apotek. 

Illustrasjonsbilde informasjon

Meningokokkvaksine til ungdom mellom 16 – 19 år

Kåfjord kommune dekker meningokokkvaksine til ungdom mellom 16 – 19 år.

Vaksine fås på resept, slik at om du ønsker denne må du kontakte fastlege som så lager resepten. Vaksinen må settes av helsepersonell.

Illustrasjonsbilde informasjon

Informasjon fra legekontoret

Som mange kanskje har sett, lyser vi nå ut en fjerde fastlegestilling hos oss. Stillingen er foreløpig ikke besatt av nyansatt lege, men vil betjenes av Arthur Kjelstrup Olsen inntil videre.

Når denne hjemmelen ble opprettet har vi derfor redusert fastlegelistene til både Lenn Aronsson og Rose Marie Moss. Disse er flyttet over til denne fjerde fastlegelisten. Mange av dere fikk igår brev fra HELFO med denne informasjonen. HELFO gjør et tilfeldig trekk på hvem dette er, og er ikke noe vi kan styre eller overstyre. Virkningen gjelder fra 01.12.23.

Illustrasjonsbilde informasjon
Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk