Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Velg språk: Bokmål Samisk
7. februar:

Troms Kraft og Ymber inviterer til folkemøte

Link til Tromskraft.no Les mer

Endring blant fastleger i Kåfjord

Dette er en kort orientering fra legetjenesten i Kåfjord angående administrativ endring av fastlegeoversikten i Kåfjord.

Menn søkes til helse

Menn i helse-satsningen fortsetter! Menn i helse er et nasjonalt rekrutteringsprogram hvor arbeidssøkende menn mellom 25 – 55+ år tilbys et komprimert og forutsigbart utdanningsløp frem mot fagbrev som helsefagarbeider. Kåfjord kommune er nå klare for å rekruttere nye deltagere og stiller med praksis- og læreplasser.

menn søkes til helseutdanning

Råd om hvordan voksne kan snakke med barn om krig og frykt for atomutslipp

Den usikre situasjonen i Europa og faren for atomulykker kan virke skremmende for både voksne, ungdommer og barn. Helsedirektoratet og Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress (NKVTS) har utarbeidet råd om hvordan voksne kan snakke med barn om krig og frykt for atomutslipp.

Problemer med bruk av HelseNorge

Legetjenesten har fått tilbakemelding fra enkelte innbyggere at de ikke får benyttet seg av funksjoner på HelseNorge i kontakt med oss i Legetjenesten.

Etter en oppgradering av vårt datasystem har enkeltes innstillinger blitt endret. Dette kan vi manuelt endre på i den enkeltes journal, men da må vi vite hvem det gjelder.

Ta kontakt med oss om du opplever problemer med bruk av HelseNorge i kontakt med oss. Du skal kunne sende melding til legen, e-konsultasjon med legen, bestille resepter eller bestille legetime hos oss via HelseNorge.

Anita Monsen Pedersen
Kommuneoverlege i Kåfjord

KORONAVAKSINERING

Det er nå åpnet opp for at alle fra 18 år og opp hvis de selv ønsker kan ta den 4. dosen med koronavaksine.

Det er satt opp timer på REMIN den 1 desember og 15 desember, hvor man selv på melde seg på.

REMIN: https://timebestilling.remin.no