Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
15. august kl. 08:32

Treningsavgift for bruk av styrketreningsrom i Kåfjordhallen

Kommunestyret har i sak 13/22 den 28. februar 22 vedtatt innføring av treningsavgift for bruk av styrketreningsrommet i Kåfjordhallen, gjeldende fra andre halvår i år. Treningsavgift gjelder for brukere over 18 år. 

Les mer clear
error_outline
27. juli kl. 09:44

Treningsavgift for bruk av styrketreningsrom i Kåfjordhallen

Kommunestyret har i sak 13/22 den 28. februar 22 vedtatt innføring av treningsavgift for bruk av styrketreningsrommet i Kåfjordhallen, gjeldende fra andre halvår i år. Treningsavgift gjelder brukere over 16 år. Det er fortsatt gratis fra de mellom 13 og  fram til de fyller 18 år.

Les mer clear

Kommunedelplan for Idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv

Kåfjord kommune har en kommunedelplan for idrett, anlegg og fysisk aktivitet som gikk ut i 2013. Daværende plan het «Kommunedelplan for Folkehelse og fysisk aktivitet 2010 — 2013». Kommunedelplaner er hjemlet i Plan- og bygningsloven (PBL) § 11-1. Planarbeidet skal følge lovens krav til planprosess. I henhold til PBL skal planen revideres når planperioden er over. I kommunen har det vært foretatt årlige rulleringer på handlingsprogrammet etter at planen ble vedtatt, samt i ettertid av at selve planen var utgått. Det er ikke lenger mulig å rullere handlingsprogrammet på grunn av at planen er gått ut på dato. Innholdet i planen skal være utgangspunktet for aktivitets- og anleggssituasjonen i kommunen, og vise hvilke anlegg som skal prioriteres i de kommende år.

Kommunedelplanen er et politisk styringsverktøy, samt et arbeidsredskap for administrasjonen. Den skal inneholde Kåfjord kommunes målsettinger og strategier for bygging av og tilrettelegging av anlegg, fysisk aktivitet og friluftsliv. Samtidig er den et dokument for videreføring av kompetanse og informasjon innenfor de forskjellige temaene.

Kommunen ønsker at planarbeidet, i samarbeid med lag, foreninger og andre aktører, skal gi en oversikt over hovedutfordringene innenfor de forskjellige områder som tas opp her.

 • Hvilke idrettsanlegg trenger vi?
 • Hvilke friluftslivsanlegg trenger vi?
 • Hvilke anlegg trenger opprusting og restaurering?
 • Hvilke aktiviteter og friluftsaktiviteter bør det legges til rette for?

Medvirkningen må foregå på et tidligst mulig nivå i prosessen og være tilrettelagt slik at flest mulig får komme med innspill. 

Ved å åpne opp for innspill til kommende kommunedelplan for idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv på denne digitale plattformen, håper vi terskelen for å komme med innspill til plan blir lav og at mange ønsker å komme med innspill. 

Les planprogram for kommunedelplan for Idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv her. 

Møtereferat fra informasjons- og innspillsmøte 27.02.19 kan du lese her. 

 

Høringsperioden er nå avsluttet, det er derfor ikke lengre mulig å gi uttale på denne planen.

Uttale til saken


Uttalen blir synlig nedenfor og registres i kommunens sak- og arkivsystem. Uttalelser som inneholder sjikane og personangrep vil bli slettet.

 • Hei!
  1. Mølleholmen/Olderdalen:
  I forbindelse med det pågående planarbeid ønskes et universelt utformet område ved elvemunningen. Området må kunne brukes til rekreasjon men også mulighet for fiske med stang. Elva må plastres og føres tilbake til gammelt leie. (Tatt opp med NVE etter ønske fra Olderdalen Jeger og Fiskerforening). Den pågående utgraving som vårflommen gjør mot nord, må med andre ord stanses.
  2. Leibodammen. Før utfylling gjort av kommunen på slutten av 70 tallet, var dette et yndet lekeområde sommer som vinter. Om vinteren var der fin, naturlig skøyteis.
  Det nå være et prinsipp at når naturlige lekeområder blir ødelagt ved kommunal virksomhet, må kommunen være forpliktet til å kompensere dette og gi mulighet for tilsvarende aktiviteter på nye områder.
  3. Universell utformet tursti Kirkegården - Slettveien. Så lengt jeg veit, er grunneiertillatelse gitt og Ojff har gitt nødvendige opplysninger til kommunen for nye framslag i saken.

  2019-03-06 18:27:22
  [Svar]  Link
  • Innspillet er notert.

   2019-03-07 08:56:19
    Link
 • Denne vinteren ser jeg en klar økning av ungdommer som kommer fra Kina, Singapor, Australia, Sør Afrika, Mellomamerika og Puerto Rica. I tilegg har vi besøkende fra sør europa som kommer hit for å oppleve vinteren. Det er helt klart et behov for et vinteranlegg med varmestue og toalett som et sentralt utgangspunkt til løyper, akebakke og et barnevennlig skitrekk. Finnes det planer for et slikt anlegg? Er det noe som kan administreres av idresttslaget eller kommunen? Ringvirkningene av et slikt Winter Wonder Land er åpenbart økt aktivitet i kommunen, arbeidsplasser og flere besøkende fra andre land og i distriktet.

  2019-03-04 12:41:38
  [Svar]  Link
 • Det hadde vært fint med lysløype i Djupvik. Vi har løype og går på ski der, men det er uten lys.

  2019-02-28 07:08:00
  [Svar]  Link
  • Innspillet er notert.

   2019-03-04 08:25:53
    Link
Ønsker du at din uttale ikke skal vises på denne nettsiden?

Huk av i boksen «Send skjult uttale» og fyll ut skjemaet under

rawpixel-1151397-unsplash

Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk