Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Velg språk: Bokmål Samisk
19. april:

Vil du være meddommer/skjønnsmedlem/medlem forliksråd/møtefullmektig? Frist: 25.04.2024.

Er det noen som ønsker å være meddommere/skjønnsmedlem/i Forliksråd for perioden 2025-2028? FRIST: 2... loga eanet
A A A

Snart frist for innrapportering av planer for anlegg og fysisk aktivitet.

Publisert

I forbindelse med Kåfjord kommunes utarbeidelse av ny kommunedelplan for idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv ønsker vi innspill fra lag og foreninger. Dette for å gjøre planen best mulig og for å bygge videre på innspill man fikk under informasjons- og innspillsmøte 27. februar i Olderdalen. Fristen for innsending, 16. mai, nærmer seg, og vi ber nå om at alle lag/ foreninger som sitter på planer for anlegg, tiltak for friluftsliv eller fysisk aktivitet, gir sin tilbakemelding snarlig. 


Det er utarbeidet forskjellige skjemaer som kommunen ønsker å få en tilbakemelding på. Disse ble sendt ut til lag og foreninger i april. Alle lag/ foreninger fikk tilsendt alle skjemaer, men med beskjed om at man ikke trenger besvare de skjemaene som ikke skulle være aktuelle for sitt lag. 


Barn og unge fra 5-10. klasse har besvart et spørreskjema på skolene. Eldreråd, ungdomsråd, friluftsråd og råd for funksjonshemmede vil fungere som referansegrupper under arbeidet med planen og komme med innspill i sine råd.


På forhånd takk for deres bidrag og engasjement.

Deres ditt lag/ forening ikke har fått tilsendt skjamaer for innrapportering, ta kontakt med kulturkonsulenten på kjersti.rennestraum@kafjord.kommune.no eller 77719252. 


Frist for tilbakemelding:
16. mai 2019.

Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk