Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Velg språk: Bokmål Samisk
1. desember:

Forstyrrelser på vannverket Olderdalen

Pga av vedlikehold/reperasjon Olderdalen vannverk kan det i perioder oppstå forstyrrelser eller misf... Les mer
A A A

Notiser

Forstyrrelser på vannverket Olderdalen

Pga av vedlikehold/reperasjon Olderdalen vannverk kan det i perioder oppstå forstyrrelser eller misfarging i vannet, i verste fall kan vannet bli borte i kortere perioder. Det må forventes litt luft i rørsystemet når vedlikehold/reperasjonen er utført.

Illustrasjonsbilde informasjon

Nå trenger vi din stemme!

Har du deltatt som foresatt på tre eller flere ansvarsgruppemøter? Enten på skole, i barnehage eller ved en annen tjeneste i Kåfjord kommune? Har du et barn som trenger tilrettelegging ved annerledesdager? Nå trenger vi å høre din stemme!

Bilde av et lite barn som sitter på et fang og leser i barnebok

Styrking av arbeid for barn og unge som trenger koordinerte tjenester

Fra og med februar 2023 setter kommunen inn økte ressurser for barn og unge som trenger hjelp av flere tjenester i kommunen. Dette gjøres ved at kommunen har utnevnt en spesifikk barnekoordinator som kan kontaktes, både av innbyggere og av de ulike tjenestene i kommunen. Prosjektleder barn og unge, Mattis Bårnes, vil gå inn i denne rollen – i tillegg til å fortsette arbeidet med prosjektet Bedre tverrfaglig innsats.

pexels-ds-stories-6990189

Parkering på offentlig veiareal

Kommunen ber om at biler og utstyr ikke hensettes på offentlig veiareal slik at dette er til hinder for vintervedlikeholdet og utrykningskjøretøy.

 

Illustrasjonsbilde informasjon
Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk