Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Velg språk: Bokmål Samisk
15. august:

Treningsavgift for bruk av styrketreningsrom i Kåfjordhallen

Kommunestyret har i sak 13/22 den 28. februar 22 vedtatt innføring av treningsavgift for bruk av sty... Les mer

Vannavstenging i Olderdalen 4. juli

På grunn av kumskifte i forbindelse med legging av ny vannledning mellom Olderdalen og Nommedalen, vil vannet mellom Kirkeveien og Soleng bli stengt mandag 4.juli fra klokken 1100 til ca 1300.

Kommunen beklager de ulemper dette medfører.

Illustrasjonsbilde informasjon

Lekkasjesøk Indre Kåfjord vannverk 08.05.2022

På grunn av høyt vannforbruk, pågår det nå lekkasjesøk i Indre Kåfjord.

Abonnenter tilknyttet Indre Kåfjord vannverk vil dermed ha driftsforstyrrelser og kortvarige avstengninger mens dette arbeidet pågår (foreløpig onsdag 18.05.2022)

Kommunen beklager de ulemper dette medfører. Spørsmål kan rettes driftsavdelingen, 77719268

Drikkevannsportalen i Kåfjord

Kåfjord kommune har 5 kommunale vannverk (fra 2022 vil Olderdalen og Nommedalen vannverk sammenkobles) som leverer drikkevann til ca 75 % av kommunens innbyggere. Vi har nå en drikkevannsportal som gir innbyggere innsyn i vannkvaliteten for de ulike vannverkene.