Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Illustrasjonsbilde informasjon

Brøyting

Viktig informasjon!

Kommunen ber om at det ikke parkeres biler/ plasseres utstyr (herunder tilhengere, søppeldunker, sparkstøttinger mv.) på kommunal vei og vegskulder, da dette er til hinder for vintervedlikeholdet og sikkerheten/ fremkommelighet for utrykningskjøretøy

På søppeltømmedager ber kommunen om at søppeldunken fjernes fra veien så snart som mulig etter tømming.

Illustrasjonsbilde informasjon

Har du husket å registrere brønnen din? Hvis du deler brønn med en eller flere skal den registreres!

Informasjon fra Mattilsynet

Alle vannforsyningssystem skal være registrert hos Mattilsynet. Dette gjelder både større vannforsyningssystem, og de som er veldig små. Alle som produserer under 10 m3 drikkevann i døgnet kan benytte et forenklet registreringsskjema. Eksempler på vannforsyningssystem som kan benytte det forenklede skjemaet kan være en brønn som forsyner 15 hytter, eller en brønn som forsyner to boliger med drikkevann. Mer informasjon, og lenke til registreringsskjemaet, finnes på mattilsynet.no.