Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
15. august kl. 08:32

Treningsavgift for bruk av styrketreningsrom i Kåfjordhallen

Kommunestyret har i sak 13/22 den 28. februar 22 vedtatt innføring av treningsavgift for bruk av styrketreningsrommet i Kåfjordhallen, gjeldende fra andre halvår i år. Treningsavgift gjelder for brukere over 18 år. 

Les mer clear
error_outline
27. juli kl. 09:44

Treningsavgift for bruk av styrketreningsrom i Kåfjordhallen

Kommunestyret har i sak 13/22 den 28. februar 22 vedtatt innføring av treningsavgift for bruk av styrketreningsrommet i Kåfjordhallen, gjeldende fra andre halvår i år. Treningsavgift gjelder brukere over 16 år. Det er fortsatt gratis fra de mellom 13 og  fram til de fyller 18 år.

Les mer clear

Temaplan for kulturminner i Kåfjord

 

Kåfjord kommune vil i 2019 begynne sitt arbeid med en temaplan om kulturminner i kommunen. Som nedfeldt i Kulturminneloven § 1 er det et nasjonalt ansvar å ivareta kulturminner og kulturmiljøer som vitenskapelig kildemateriale og grunnlag for generasjoners opplevelse, selvforståelse, trivsel og virksomhet. Fylkeskommunen og Sametinget har ansvar for forvaltning av automatisk fredede og vedtaksfredede kulturminner, mens kommunen har ansvar for ikke-fredede kulturminner etter år 1537. Det vil si 482 år med historie med spor i landskap etter levd liv. 

Kulturminnekompetanse i kommunen, KiK, ønsker med sitt prosjekt å styrke den kommunale kompetansen om kulturminner og få en bedre oversikt over verneverdige kulturminner som finnes i de ulike kommunene. Målet innen prosjektets slutt i 2020, er at 90 % av alle kommuner skal ha vedtatte planer med et særskilt fokus på kulturminner.  

I forbindelse med Kåfjord kommunes deltakelse i KiK-prosjektet, ønkser vi innspill fra lokalbefolkningen vedrørende følgende spørsmål:

Hva kjenner vi til av eksisterende kulturminner i Kåfjord kommune?

Hvor finner vi kulturminner i Kåfjord kommune?

Hvilke kulturminner bør Kåfjord kommune anse som viktige og for å være av høy prioritet?

 

Les mer om KiK-prosjektet her. 

 

Referat fra innspillsmøtet finner du her: Referat temaplan kulturminner.docx

Høringsperioden er nå avsluttet, det er derfor ikke lengre mulig å gi uttale på denne planen.

Uttale til saken


Uttalen blir synlig nedenfor og registres i kommunens sak- og arkivsystem. Uttalelser som inneholder sjikane og personangrep vil bli slettet.

Ønsker du at din uttale ikke skal vises på denne nettsiden?

Huk av i boksen «Send skjult uttale» og fyll ut skjemaet under

IndreKåfjordfraTrollvikFoto:JenskrNilsensmalere

Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk