Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Bilde av forsiden på Årsrapport 2018 Visit Lyngenfjord

Årsrapport Visit Lyngenfjord

Kåfjord kommune er så heldig å få lov å samarbeide med flere av nabokommunene om satsingen på reiseliv. En slik næring har behov for at flere starter med liknende aktivitet i samme område for å nå ut til kundene i den store verden.

2018 ble året hvor Visit Lyngenfjord kunne feire sitt fem årsjubileum. At selskapet nå har blitt fem år, er ikke en selvfølge og fortjener noen betraktninger.
Takket være en samlet innsats av de tre kommunene Lyngen, Kåfjord og Storfjord ble det utarbeidet en reiselivsplan for Lyngenfjordregionen. Et av tiltakene i planen var å etablere et destinasjonsselskap som skulle gjennomføre tiltak som var oppført i planen.
Fra starten har det vært størst fokus på å selge medlemsbedriftene sine produkter (overnatting, aktiviteter, pakker) for å generere egne inntekter til selskapet, ved siden av støtten man får fra kommunene og medlemsbidrag.

Meld deg på - Inspirasjonstreff - Landbruk

25.4.2019. Kåfjord, senter for nordlige folk

Har du en idè i magen, tanker om videreutviling av egen bedrift, eller vil du møte andre i samme situasjon?

Synes du dette er spennende? Da er du invitert til et inspirasjonsseminar på Senter for nordlige folk i Kåfjord den 25. april. Alle som ønsker å videreutvikle sin gård er hjertelig velkommen!

Foto Gjerde på et jorde

Informasjon om gjerder i utmark

Dette brevet er skrevet på vegne av landbruksavdelingen hos Fylkesmannen i Troms og Finnmark, Nord-Troms jordskifterett og Mattilsynets avdeling Troms og Svalbard.

Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk