thumbnail_image001.png

HACCP kurs i Tromsø 

Tid25 – 27 februar

StedTromsø – Clarion Hotel The Edge

Pris  kr 2000 – inkl. servering

ArrangørBondens Marked Troms samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat i nord,  

Kontaktperson/påmelding:

Rune Jensen, epost: troms@bondensmarked.no eller 90098971. 

Påmeldingsfrist20 februar 2022.

 

Kurs i Pølseproduksjon

Tid23 – 24 mars

StedBøstranda gårdsslakteri/Kleiva landbruksskole

Pris  kr 2000 – inkl. servering

ArrangørBondens Marked Troms samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat i nord,  

Kontaktperson/påmelding:

Rune Jensen, epost: troms@bondensmarked.no eller 90098971. 

Påmeldingsfrist20 mars 2022

 

Ystekurs på Aalan gård

Tid25 – 27 mars

StedAalan gård/Bøstad Montessoriskole

Pris  kr 2000 – inkl. servering

ArrangørBondens Marked Troms samarbeid Kompetansenettverket for lokalmat i nord,  

Kontaktperson/påmelding:

Rune Jensen, epost: troms@bondensmarked.no eller 90098971. 

Påmeldingsfrist21 mars 2022.

Mer informasjon om kurs og andre tilbud i regi av Kompetansenettverket for lokalmat i nord.

 


Bedrifter kan søke om kompetansetilskudd fra Kåfjord kommunes næringsfond via regionalfovaltning.no Les mer i Kåfjord kommunes prinsipper og retningslinjer for bruk av næringsfondet